Om min blogg

BilbergingVelkommen til Egil Førde sin blogg! Jeg har lenge likt å skrive og har derfor bestemt meg for å dele mine tanker gjennom blogging.

Livet mitt består av en rekke varierte interesser og gjøremål. Dette er noe jeg ønsker å dele med alle leserne som kommer innom bloggen. Det er spesielt tre ting som jeg vil omtale ved jevne mellomrom.

Bilberging
Jeg har jobbet som bilberger gjennom hele mitt voksne liv. Dette er et arbeid som hver dag gir meg nye og spennende utfordringer. Ingen dag er lik når man driver i denne bransjen, og det er nok mye av grunnen til at jeg har holdt ut så lenge. Jeg kommer garantert til å skrive mye om hva som skjer på jobben fremover.

Hverdagsliv
Jeg liker å ha en aktiv livsstil og dette er noe som helt klart preger hverdagen. Ofte drar jeg på lengre fjellturer eller vandrer gjennom skogen på kveldstid. Andre ganger blir det selvfølgelig mer fokus på familien og gjøremål i hjemmet. Som leser av bloggen vil man få et tydelig innblikk i hva jeg holder på med til en hver tid.

Renovering av huset
I det siste har jeg jobbet mye med å pusse opp hjemme. Planen er å gjøre om på det meste innvendig. Det blir både nytt bad og kjøkken, i tillegg til en mye større stue enn tidligere. Det har vært en bratt læringskurve, men jeg føler at jeg nå er blitt ganske flink på dette arbeidet. Etterhvert som huset pusses opp vil jeg dele mine erfaringer med leserne. Forhåpentligvis kan det hjelpe noen andre som skal renovere sin egen bolig.

Til tider vil jeg også omtale andre tema som ikke er relatert til hverken bilberging, hverdagsliv eller renovering. Jeg liker å skrive og det er alltid kjekt å variere innholdet litt. Alle tilbakemeldinger blir tatt i mot med en stor takk. Kritiske kommentarer tar jeg som inspirasjon til å bli bedre. Bloggen er et prosjekt som vil utvikle seg over tid, og jeg har store forhåpninger om gode resultater på lang sikt. Om noen kan ha glede av å lese om mitt liv så er det ingenting som er mer hyggelig.