Noen ganger føler jeg meg som Askepott

De fleste har sett historien om Askepott, eller i hvert fall lest bøkene? Du vet den scenen hvor hun står i hennes vindu som vender ut mot slottet og stemoren roper etter henne? Så føler jeg meg jeg noen ganger her hjemme. Vi har knapt til å fullført et prosjekt før min kone har bestemt seg for en ny. Denne gangen skriker hun for endringer i baderommet våres.

Jeg husker en tid for ca 5 år siden, da min kone var gravid, og hun virkelig ba for et badekar. Jeg var ganske fornøyd med dusjen vi hadde da og sa: ”Du vil ikke bruke det fremover” men du bør ikke ta slike diskusjoner med en gravid kone 🙂 Det endte selvfølgelig i at vi fikk en badekar. Hun brukte det absolutt hele graviteten, men nå er det mest der å samler støv.

Nå har hun derfor gitt tydelig uttrykk for at hun har funnet en dusjkabinett hun har oppsøkt online på bygghjemme.no og at vi bør investere i den. Og akkurat som Askepott gir opp innfør sin stemor som roper med en bitter ”Ja, ja, hva er en ball på slottet?”. På samme måte gir jeg opp å. Hun vinner, den der elsket kvinnen jeg leve med.

Ikke mye til bilberging nå i sommer
Det har ikke vært så mye forespørsler på berging nå i måneden. Jeg vet ikke om det er fordi de turister heller velger større bedrifter, eller om folk faktisk kjører bedre om sommeren og på tørr veibane enn de gjør i vintern. Jeg tenker imidlertid ikke klage fordi det gir meg fred og ro. Jeg kan egentlig ikke ta noen ferie fullt ut, så hver rolig dag er viktig for meg og min kropp.

Forrige uke hadde jeg imidlertid to berginger på ett å samme sted, med bare en dagers mellomrom. Det er en kurve som har ganske dårlig oppsyn rundt, og med en svært smal vei. Det er en av de steder som er typisk for ikke å holde farten. Når du arbeider med denne type ting så ser man så mye ulykker, og jeg tror at det automatisk betyr at jeg har blitt mer forsiktige i trafikken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *