Når en bilberger selv trenger hjelp

Selv om jeg jobber som bilberger så kan ting også skje med meg som med alle andre. Her om dagen skulle jeg ta meg en tur opp på et vann for å fiske. Jeg hadde vært hos min bror for å høre om han ville bli med, så kom jeg bak en anleggsbil full av grus. Plutselig sa det pang og jeg fikk grus rett i frontruta som førte til 2 steinsprutskader i frontruta. Disse var litt for store til å bare kunne fikse tenkte jeg, så da bar det til nærmeste Ryds bilglass for en sjekk. Dette var jo null problem fikk jeg beskjed om av den hyggelige ansatte og spurte om jeg kunne vente i 30-40 minutter og det var ikke noe problem. Da var det bare å sette seg ned med et blad, varm kaffe og tror du ikke jeg fikk noen kjeks også mens jeg satt der og ventet. Etter en halvtimes tid så var ruta som ny og jeg kunne kjøre vidre, jeg fikk til og med litt tid til å dra opp til vannet og fiske litt før jeg måtte dra å hente guttungen som hadde sovet over hos en kamerat. Jeg hadde mindre hell med fiskingen min enn jeg hadde med å få fikset bilruta men man kan jo ikke alltid ha lykken med seg. Om du lurer på hva Rydsbilglass har å tilby så foreslår jeg at du tar turen innom hjemmesiden ders om du har problem med din frontrute. Her finner du info om alt i fra hvor de befinner seg til info om lånebil og alt annet du måtte trenge.

Fisking
Når jeg først er inne på det å fiske så vil jeg også skrive litt om akkurat dette. Fiske er en hobby jeg har hatt hele livet selv om jeg faktisk ikke er så glad i å spise fisk så er jeg glad i å fiske. Jeg har vært med min far å fisket fra jeg var liten guttunge og har veldig mange fine minner om akkurat dette, så har jeg vidreført dette til min sønn, så nå er det jeg som drar på fisketur med min sønn akkurat slik jeg gjorde. Jeg og min far pleier også å ta en tur ut å fiske iblant om sommeren, det er lissom en slags terapi det å sitte ute i frisk luft, stille og rolig med fiskestangen i hendene. Da får man tid til å reflektere over livet og det er mange avgjørelser jeg har tatt mens jeg har sittet med fiskestangen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *