Mye å gjøre

Det har vært overraskende travle dager på bilbergingsfronten i det siste. Jeg sier overraskende, for sommerhalvåret pleier normalt å være ganske så rolig. Det er helst på vinteren og glatte veier at ting oftere går gale, og jeg må ut å berge. Men de siste ukene virker det som Norge kollektivt har glemt hvordan det er å holde seg på veien. Det er gjerne ikke så rart med de enorme nedbørsmengdene vi har hatt i det siste. Det gjør at sikten minsker betraktelig, og at veiene blir veldig glatte. Det er viktig for alle sjåfører å huske på hvor mye lengre bremselengde man får på glatt underlag, og hvor mye veigrepet minsker. Det virker som ikke alle har tatt like gode forholdsregler. Noe som selvsagt er synd, for da setter de både seg selv, og andre på veien i unødvendig fare.

Nyt badekar
Med stresset som har vært på jobben i det siste, har jeg hatt behovet for å virkelig kunne koble av når jeg kommer hjem fra jobb. For å sørge for at det skjer, har jeg investert i et nytt badekar. Det er først og fremst ikke jeg som har stått for innkjøpet, det er det kona som har gjort, men jeg må ærlig innrømmet at jeg har bruk den flittig etter en lang arbeidsdag. Det er faktisk utrolig avslappende, og jeg føler meg som et nytt menneske når jeg er ferdig. Karet bestilte vi fra Bygghjemme.no, og vi er veldig godt fornøyd. Veldig kjekt å bare kunne gjøre slike innkjøp på nett, og slippe å måtte dra rundt fra butikk til butikk for å finne det som passer. Jeg tipper vi sparte sikkert en hel dag på å bestille på nettet, fremfor å gå trakkende rundt. Like greit er det jo med noe så stort noe som et badekar, at det blir levert rett på døren. Og etter vi hadde bestilt, var det på plass innen noen få dager.

Det er faktisk et enormt utvalg av varer de har i nettbutikken sin, og jeg har litt andre ting som jeg trenger å oppgraderes på arbeidet, og da kommer jeg nok helt sikkert til å bestille igjen fra samme plass. Er du ute etter noe til hjemmet, kan jeg absolutt anbefale at du tar deg en titt innom hos http://www.bygghjemme.no/.

Meldt bra vær
Nå er det i hvert fall meldt bra sommervær fremover, så da satser jeg på at folk klarer å holde bilene sine på veien. Og om værvarslingen ikke slår til, så husk å senke tempoet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *