Lyst å reise!

I det siste har jeg utviklet et sterkt ønske om å reise mer. På grunn av oppussingen har vi ikke råd til dyre ferieturer for tiden. Likevel må det være lov til å la seg friste nok til å legge noen langtidsplaner.

Om man ikke kan gjøre det akkurat nå så kan man iallefall drømme om det. Både jeg og min ektefelle har i det siste begynt å lese mer om ulike destinasjoner.

Egypt til neste år
Til neste år har vi veldig lyst til å reise til Egypt. Dette virket som et svært familievennlig land der vi enkelt kan ta med oss barna. En badeferie for dem kan enkelt kombineres med en kulturreise for oss. Egypt er jo kjente for både fantastiske strender og urgamle pyramider. Det er med andre ord vanvittig mye å se for lite reisevante nordmenn som oss.

Mange alternativer
Noen ganger er det lett å glemme hvor mange steder man egentlig kan reise. Hverdagslivet i Norge gjør at man glemmer en del slike ting. I det siste har vi helt klart fått opp øynene for mange av verdens spennende reisemål. Det kan nok godt tenkes at dette er starten på en reisemani av det store. Allerede merker jeg at det er fristende å bare stikke med det samme.

Det blir godt å bli ferdig med oppussingen slik at vi får litt færre forpliktelser. Dette vil gjøre at vi får bedre økonomi, og en gyllen mulighet til å dra på flere turer. Neste år er vi klare for vårt største eventyr så langt. Det blir nok flere av dem i tiden som følger.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *