Få orden på bilen

Ryds bilglassNår man jobber som bilberger kommer man i kontakt med mange forskjellige folk og selskaper. Jeg får stadig forespørsler fra bileiere jeg treffer som ber meg om å anbefale et bilverksted til dem. Spesielt er steinsprut et av de mer vanlige skadene som kan oppstå på en bil, og da er det alltid bra å kunne få det fikset på en profesjonelt sted. Et verksted jeg alltid nevner i en slik sammenheng er Ryds Bilglass. De er meget flink, har drevet i bransjen lenge og har verksted flere steder i hele landet. Så har du vært uheldig og fått en skade i vinduet ditt, kan jeg anbefale at du tar kontakt med de for å få det fikset. Husk at fikser du en steinsprut før ruten sprekker vil du kostnadene med reparasjon være mye billigere enn om du venter til hele ruten sprekker.

Gratis lånebil
For mange kan det være vanskelig å sette bilen sin inn på verksted i en vanlig hverdag. De fleste har jo tross alt jobb og forpliktelser å forholde seg til. Det blir løst av Ryds veldig enkelt med at de gir deg en lånebil mens reperasjonen blir gjort. Derfor trenger du ikke være uten bil en periode, og når bilen må inn på verksted så trenger ikke det ødelegge for andre ting.

Det er slike veldig praktiske småting som gjør at jeg har anbefalt selskapet lenge. De har fokuset på kunden og gjør det de kan for å gi en så god service som overhode mulig. Husk også at om du kun trenger å fikse en liten steinsprut, uten ruteskifting, tar det kun 30-45 minutter å få det fikset.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *