En sommer fylt med arbeid

Det er ikke lenger morsomt å være ute og lese på Facebook. Alle mine venner og bekjente laster opp bilder fra ferien sin og skriver om hvor fantastisk det er å være fri fra jobb. Jeg er også fri fra jobb nå et par uker, men det vil ikke bety at jeg er fri på riktig. Min kone har nemlig startet et prosjekt her hjemme som vi vil trenge all ledig tid til å fullføre.

Vi vil bygge ut et drivhus
Min kone har en ganske stor interesse for blomster og planter, og jeg må faktiskt rose henne for allt det bra hun gjør for oss her hjemme i vår hage. Hun sørger for at vegetasjonen trives der ute, og det virkelig skinner i forskjellige farger fra alle blomstene. Nå ønsket hun at vi ville bygge et drivhus som en separat del av terrassen, så selvfølgelig vil jeg hjelpe min kone med dette. Så vil det bli renovering av hus hele veien et par uker nå.

Jeg starter alltid med å se på Trademax fordi jeg syns de har veldig gode priser på det meste. Det jeg trenger nå er en løsning for lagring av blomster. Tre og glass har jeg en venn som selger der jeg vanligvis får en rabatt på prisen, så jeg løser det derfra. Min kone er derimot kresen med innredningen så den delen får hun ordne selv. Hun snakker mye om å lage ulike teman i våre forskjellige rom i hjemmet – og på terrassen har hun lengtet en lang tid etter å få gjøre alt i blått og ”seile-tema”. Hun har kjøpt noen pyntegjenstander, for eksempel dekorasjoner av måker og fyrer og seilbåter, pluss en samling av forskjellige knuter som hun ønsker å henge på veggene. Jeg syns det er en ganske sjarmerende løsning. Vi bor ganske nær vannet, og vi liker begge to å gå med båt, så hvorfor ikke?

knopar

Musikken er reddingen på mine dager
Selv om jeg har mye å gjøre i sommer så vil jeg ikke klage alltfor mye. Jeg får muligheten til å være utendørs mye, pluss jeg får nesten all tid i verden til å lytte til min favorittmusikk . Det er ting jeg savner i mine arbeidsdager faktisk. Jeg elsker musikk.! Akkurat nå så spilles Jerry Williams for fullt i høyttalerne her hjemme. Hva spiller du hjemme hos deg?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *