Ekte søndagstur!

I dag har hele familien vært til skogs. Det ble ekte søndagstur med god stemning og rikelig med pauser.

Når man har med barna er det tross alt viktig å ta det rolig. Da blir de motiverte til å bli med på flere turer i fremtiden.

Spennende opplevelser
Skogen bydde på mange spennende opplevelser for hele familien. Barna fikk muligheten til å se både en rev og en hare i løpet av turen. Dette synes de var skikkelig kjekt. Det er godt å vite at de unge allerede har fått et så godt forhold til naturen. Selv tror jeg at slike holdninger kan ha positive utslag på senere begivenheter i livet.

Grilling
Vi tok med oss utstyr og satte i gang med grilling i skogen. Barna fikk pølser og var svært fornøyde med det. Vi voksne hadde derimot tatt med oss grillkoteletter, og koste oss skikkelig med disse. I tillegg var det godt med kaffe og sjokolade underveis. Etter måltidet gikk familien løs på den lange turen hjemover. På slutten begynte ungene å få nok, men de vi klarte heldigvis å motivere dem til å holde ut.

Når vi kom hjem hadde vi vært utendørs i hele åtte timer. Det er fantastisk at slike skogsturer blir en suksess. Som foresatt forsøker jeg alltid å lære barna om friluftslivets gleder. Det virker som de allerede storkoser seg i naturen, og jeg håper at dette er noe de kan ta med seg gjennom livet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *