De uendelige pausene

pauseNoen ganger kan det være svært lite som skjer på veiene. Da er det gjerne ganske kjedelig å være bilberger. Man sitter egentlig bare der og venter på at noe skal skje.

Den siste uken har vært så rolig at det bare har føltes som en lang pause. Det fleste vil nok si at jeg klager, men det er jo ufattelig kjedelig å bare sitte der.

Telefonstormen som ikke kom
Vi hadde egentlig trodd at det skulle bli veldig travelt denne uken. Mange faktorer spiller inn på ulykkesstatistikken, men all erfaring tilsier at dette burde være en travel periode. Resultatet har heller blitt at vi har blitt sittende å vente ved telefonen. Hver dag har vi vært klar til å gjøre en jobb uten at det har kommet noen henvendelser. Det er selvsagt svært gledelig at det er få ulykker på norske veier, men det er likevel ikke noe gøy å ha så lite å gjøre.

Håper på bedring
Vi håper stadig på at trenden skal snu for oss. Det skal bli utrolig godt med litt hardt arbeid etter en så rolig periode. Da føler man at det man gjør har en nytteverdi for samfunnet. Det gjør man absolutt ikke ved å sitte på kontoret hele dagen uten mål og mening. Om det ikke skjer noe snart så kommer vi til å be ledelsen om flere arbeidsoppgaver. Uavhengig av hva vi gjør så er det bedre enn kjede seg så mye. Om det ikke bedrer seg på bergingsfronten blir det spennende å se hva vi blir satt til å gjøre.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *