Badet står for tur

badetEtter hard jobbing har jeg nå kommet til badet. Rommet trenger virkelig en oppussing etter tjue år med samme interiør.

Det ser ut til å bli mye arbeid med denne delen av renovasjonsprosessen. På grunn av manglende vedlikehold er badet i dag i svært dårlig stand.

For her er det virkelig snakk om behov for en totalrenovering. Både skap, dusj og toalett må byttes ut. I tillegg må det gjøres noe med veggene og gulvet. Utfordringene står i kø før jeg tar fatt på arbeidet. På grunn av dette har jeg brukt mye tid på planlegging. Man kan spare utrolig mye tid å gjøre ting i riktig rekkefølge. Derfor starter jeg med å fjerne alt, for så å gå løs på veggene og gulvet. Innredningen får vi ikke i hus før alt dette grunnarbeidet er gjennomført. Det betyr også at vi får bedre tid til å vurdere hvilken stil vi ønsker oss.

Det blir spennende å se hvordan dette går fremover. Med manglende erfaring er det alltid mange usikkerhetsmomenter som ligger på lur. Ved å gjøre grundig forarbeid kan jeg kanskje unngå mange av disse problemene. Derfor leser jeg mye om de ulike tekniske løsningene og hvordan man legger dem opp. Det vil garantert bli både dårlige og gode stunder underveis. Da gjelder det bare å ha disiplin, og være flink på å motivere seg selv til å fortsette. Et godt resultat vil uansett være verdt de fleste anstrengelser som må til. Da blir kanskje også kona fornøyd, noe som gjør alt mye bedre her hjemme.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *